MuLeMa logo

Računalniška podpora zavarovalnim zastopnikom in agencijam

Komu je namenjen?

Program je namenjen tako samostojnim zastopnikom brez sodelavcev kot agencijam z več sto ali tisoč aktivnih zastopnikov. Temu je prilagojena tudi cenovna politika.

Samostojni zastopniki in zelo majhne agencije

Z minimalnim vloženim delom (praktično vsi podatki se uvozijo iz elektronskih datotek, ki jih mesečno pošiljajo zavarovalnice) imate urejen arhiv polic, evidence plačil, izplačanih in pričakovanih provizij, skadencar, seznam strank z naslovi in pripadajočimi policami, program vam izračuna, kdaj in koliko provizije boste na osnovi trenutnega portfelja še prejeli od zavarovalnice in še mnogo drugega.

Majhne agencije

Bi si razširili krog sodelavcev, pa izgubljate voljo s preračunavanjem in preglednim prikazom njihovih zaslužkov na osnovi posamičnih polic? Program MuLeMa bo hitro in z veliko natančnostjo opravil vse izračune, pripravil natančna, jasna in po želji oblikovana mesečna poročila sodelavcem, izdelal sezname za izplačila, vključno z davki in prispevki. Stalno boste lahko spremljali aktivnosti sodelavcev. Vedno boste imeli oceno, koliko provizije vam bo po posameznih mesecih glede na trenutni portfelj še izplačala zavarovalnica in koliko jo boste morali vi izplačati sodelavcem.

Srednje velike agencije

Bi vzpostavili več nivojev vodenja, da bi svoje delo razbremenili, pa ne najdete pravega modela nagrajevanja, ki bi bil učinkovit in bi motiviral? Ali pa ga imate in je računsko težko obvladljiv? Program MuLeMa že v zasnovi podpira preizkušene modele več nivojskega vodenja, prodaje, izobraževanja, motiviranja, pridobivanja novih sodelavcev. Obračuni za sodelavce in vse nivoje mentorjev so jasni in pregledni.  Vnesti morate model in parametre nagrajevanja, ostalo bo opravil program.

Velike agencije

Potrebujete statistike in analize, ki bi vam pomagale usmerjati poslovno politiko? Bi dopolnili ponudbo s produkti različnih zavarovalnic? Bi svojo prisotnost razširi čez državne meje? Program MuLeMa se še posebej izkaže pri obsežnih zbirkah podatkov. Omogoča izdelavo po meri prilagojenih poročil v obliki preglednic, ki jih lahko izvozite v druge programe, na primer v Word ali Excel, da si jih morda ogledate v obliki vnaprej pripravljenih grafikonov, ali jih vključite v druga poročila. Podpira države in valute, zna izdelati mesečna poročila v različnih jezikih, zna uvažati podatke iz različnih zavarovalnic.

Splošno

Program je v celotni funkcionalnosti na voljo vsem kategorijam.

Kako izvedeti še več

Če želite, lahko dobite več informacij v poglavjih o uporabi programa. Predlagamo, da začnete s poglavjem Prvi koraki. Našli boste navodila za namestitev demo verzije, da lahko program tudi preizkusite. V primeru, da naletite na težave, nam sporočite, da jih odpravimo in vam pomagamo. Naše kontaktne informacije najdete tukaj.

Brezplačna predstavitev

Če vam naše spletne informacije niso dovolj, nas brez predsodkov pokličite ali nam pišite, lahko pa vas brez vaših obveznosti obiščemo, v živo predstavimo program, odgovrimo na vprašanja in pomisleke. Nikoli ni škoda časa za dobre zamisli in koristne novosti. Če že uporabljate drug program, vam bomo omogočili neboleč prehod na novega in po možnosti poskrbeli za prenos obstoječega arhiva (zgodovine) v nov program.

Tudi če vas ne bomo prepričali, se veselimo srečanja. Potrebe in želje strank so vedno izziv za nove ideje. Morda bo prav zaradi srečanja z vami in vaših predlogov program postal še boljši, oboji pa bomo bogatejši za novo poznanstvo.